Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Muž na Trutnovsku obtěžoval malé děti. Policie ho našla v rekordním čase

Během dneška policie vyhlásila pátrání po muži, který údajně obtěžoval několik malých dětí na Úpicku a v Červeném Kostelci. Vybíral si především chlapce ve věku od deseti do 15 let. S výzvou o pomoc policie oslovila i veřejnost. Díky tomu se muže podařilo dopadnout po necelých třech hodinách.

„Muž měl na veřejných místech oslovovat děti se záminkou opravy jízdního kola. Poté je různým způsobem obtěžovat,“ potvrdila mluvčí policie Iva Kormošová. Nezávisle na sobě se v minulém týdnu ozvalo na policii několik rodičů. Všichni popisovali prakticky to stejné.  

Fotografii hledaného muže se podařilo získat z jedné z bezpečnostních kamer. Policie ho popisovala jako muže ve věku od 30 do 40 let, zhruba 170 centimetrů vysokého střední postavy. V té době měl na sobě cyklistický dres a helmu. Pohyboval se na jízdním kole.  

S prosbou o pomoc se policie obrátila na veřejnost dnes krátce před polednem. Kolem půl třetí přišla zpráva, že se muže podařilo ztotožnit. Redakce Hradecké Drbny se snažila zjistit, zda je muž obviněn nebo zadržen. Nic z toho policie nepotvrdila. „Další informace k případu zveřejníme zítra,“ řekla mluvčí.   

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky muž, pátrání, obtěžování, děti, chlapec, rodiče, zatčení, Trutnovsko, cyklista, kamera, policie, okres Trutnov, Červený Kostelec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž na Trutnovsku obtěžoval malé děti. Policie ho našla v rekordním čase  |  Trutnovsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.