Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Zuzana – láska mého života. Vandal pomaloval rozhlednu na Velké Deštné

Zatím neznámý vandal pomaloval rozhlednu na Velké Deštné a autobusovou zastávku v Sedloňově. Dotyčné Zuzaně tak došla trpělivost a oznámila na policii, že ji neznámý člověk podobně obtěžuje už od října loňského roku. Policie proto žádá o pomoc.

Tajný ctitel vyznal Zuzaně lásku tím, že posprejoval zastávku a popsal tři pole dřevěného zábradlí z modřínu na vrcholu rozhledně na Velké Deštné. Škoda se pohybuje kolem 30 tisíc korun.

„Tímto činem zmíněné Zuzaně došla trpělivost a v ten samý den ohlásila, že ji neznámý člověk již od konce října loňského roku přes sociální sítě vyznává lásku a zve na rande, čímž ji obtěžuje.  Přesto, že odmítá jeho návrhy, ji stále zasílá obdobné zprávy,“ říká policejní mluvčí Iva Kormošová.

Policisté posprejování řeší jako trestný čin poškození cizí věci, za což „umělci“ hrozí až roční vězení. Druhý případ kvalifikovali jako přestupek proti občanskému soužití. Policie se nyní obrací i s prosbou na veřejnost. „Kdo si všiml malíře při činu, nebo by mohl poskytnout informaci k jeho dopadení, ať zavolá na linku 158 nebo se dostaví přímo na jakoukoliv policejní služebnu,“ žádá mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky vandal, Velká Deštná, rozhledna, vyznání, obtěžování, láska, policie, Sedloňov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zuzana – láska mého života. Vandal pomaloval rozhlednu na Velké Deštné  |  Rychnovsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.