Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Nehoda motorkáře bez helmy na Rychnovsku skončila tragicky

Čtyřiačtyřicetiletý motorkář nejspíš neodhadl rychlost při průjezdu zatáčkou a vyjel mimo silnici, kde narazil do sloupu. Řidiče převezl vrtulník do Fakultní nemocnice Hradec Králové, po převozu ale řidič zraněním podlehl. Motorkář navíc během jízdy neměl nasazenou helmu.

K tragické nehodě motorky KTM 690 došlo včera vpodvečer v Merklovicích na Rychnovsku. „Řidič jedoucí od Vamberku při průjezdu levotočivou zatáčkou pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem, vlastnostem vozidla a stavu komunikace, vyjel vpravo mimo silnici, kde narazil do sloupku oplocení rodinného domu, pak do sloupu veřejného osvětlení a nakonec do zaparkovaného vozidla značky Audi A6,“ popsala nehodu policejní mluvčí Iva Kormošová.

Čtyřiačtyřicetiletý motorkář byl s vážným zraněním letecky transportován do hradecké fakultní nemocnice, kde ale následkům zranění o pár hodin později podlehl. Policisté navíc zjistili, že motorkář neměl za jízdy nasazenu ochrannou přilbu. Nehodu dál vyšetřují policisté.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky tragická nehoda, motorkář, helma, policie, Merklovice, okres Rychnov nad Kněžnou, úraz, Fakultní nemocnice Hradec Králové, KTM, Audi A6, Vamberk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nehoda motorkáře bez helmy na Rychnovsku skončila tragicky  |  Rychnovsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.