Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Hrůzostrašná bilance pokračuje. Auto na Rychnovsku narazilo do stromu a vzplálo, řidič zahynul

U Rybné nad Zdobnicí na Rychnovsku zemřel včera odpoledne čtyřicetiletý řidič osobního auta. S autem vyjel ze silnice a narazil do stromu. Vozidlo se převrátilo na bok a následně vzplálo.

Od soboty jde o třetí smrtelnou nehodu v hradeckém kraji. Celkem na silnicích kraje letos zemřelo již 45 lidí. Za celý rok 2018 na silnicích v kraji zemřelo 18 lidí.

Dnešní tragická nehoda se stala na hlavní silnici I/11 mezi Vamberkem a Žamberkem. Řidič zraněním na místě podlehl. Příčiny a okolnosti nehody policie vyšetřuje.

V pondělí u Doudleb nad Orlicí na Rychnovsku zahynul řidič osobního auta po nárazu do stromu. Po sobotním střetu dvou osobních aut u obce Bříza na Královéhradecku na hlavní silnici I/35 zemřel později v nemocnici jeden z řidičů.

Autoři | Foto HZS HK

Štítky ČR, nehoda, požár, úmrtí, Rychnovsko, okres Rychnov nad Kněžnou, strom, silnice, automobil, Královéhradecký kraj, Žamberk, Vamberk, Doudleby nad Orlicí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hrůzostrašná bilance pokračuje. Auto na Rychnovsku narazilo do stromu a vzplálo, řidič zahynul  |  Rychnovsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.