Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Mrtvým mužem nalezeným na Rychnovsku je zřejmě hledaný Martin Rybín, tvrdí policie

Mrtvým mužem, kterého policie nalezla v pondělí večer v lese mezi Deštným v Orlických horách a Dobrým na Rychnovsku, je zřejmě hledaný Martin Rybín. Po Rybínovi, který mohl být ozbrojený, policie vyhlásila pátrání v souvislosti s prověřováním mravnostních deliktů na Královéhradecku a Rychnovsku. V minulých dnech po muži pátralo přes 100 policistů. Definitivně o totožnosti zemřelého podle mluvčí rozhodnou až výsledky znaleckých zkoumání z oboru genetiky.

"Podle prvotních závěrů identifikačních úkonů, které máme čerstvě k dispozici, se s největší pravděpodobností jedná o hledaného čtyřicetiletého muže, po němž jsme v uplynulých dnech intenzivně za pomoci médií i veřejnosti pátrali," řekla mluvčí policie Magdaléna Vlčková. Dnes dopoledne uvedla, že kriminalisté totožnost mrtvého zjišťují.

"Příčinu úmrtí a jiné okolnosti rozhodné pro další řízení nám přiblíží až závěry nařízené soudní pitvy. V prověřování mravnostních deliktů, v jejichž souvislosti jsme po muži pátrali, pokračujeme," uvedla mluvčí.

Při pátrání po násilníkovi policie v Orlických horách našla mrtvého muže

Při pátrání po delikventovi Martinu Rybínovi policie V Orlických horách našla tělo mrtvého muže. Leželo mezi Deštným v Orlických horách a Dobrým. Jeho totožnost policie zatím nezná.

Obec Semechnice na Rychnovsku v pátek 26. srpna na facebooku vyzvala občany v souvislosti s pátráním po Rybínovi k obezřetnosti. "V okolí naší obce se může pohybovat nebezpečný, ozbrojený pachatel," uvedla obec na facebooku.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Denisa Albaniová

Štítky ČR, kriminalita, pátrání, úmrtí, Královéhradecký, policie, okres Rychnov nad Kněžnou, Královéhradecký kraj, Orlické hory, Facebook, Semechnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mrtvým mužem nalezeným na Rychnovsku je zřejmě hledaný Martin Rybín, tvrdí policie  |  Rychnovsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.