Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Při pátrání po násilníkovi policie v Orlických horách našla mrtvého muže

Při pátrání po delikventovi Martinu Rybínovi policie V Orlických horách našla tělo mrtvého muže. Leželo mezi Deštným v Orlických horách a Dobrým. Jeho totožnost policie zatím nezná.

„Pátrání po muži, který může být ozbrojený, nadále pokračuje,“ uvedla pro ČTK mluvčí krajské policie Magdaléna Vlčková. Příčinu smrti i totožnost muže policie teprve zjišťuje. Zda by se mohlo jednat o hledaného Rybína Vlčková nepotvrdila.  

Pátrání po čtyřiatřicetiletém Martinu Rybínovi policie vyhlásila v souvislosti s prověřováním mravnostních deliktů kolem Hradce Králové a také Rychnova nad Kněžnou. Podle informací serveru Deník.cz muž znásilnil nezletilou dívku a o totéž se pokusil i u druhé, o něco starší.  

Hledaný muž by na sobě mohl mít maskáčové oblečení. Případní svědci se ho nemají pokoušet zadržet, ale bez prodlení kontaktovat linku 158. 

Například Semechnice na Rychnovsku dokonce vyzývají obyvatelé k obezřetnosti. Vedení obce k tomu vyzvalo na oficiálním facebookovém profilu. „V okolí naší obce se může pohybovat nebezpečný, ozbrojený pachatel,“ stojí v příspěvku.  

Martin Rybín je zhruba 175 centimetrů vysoký, hubené postavy. Má na krátko střižené hnědé vlasy. V těchto dnech může mít tmavé strniště. Má modré oči. Zvláštním znamením mohou být zanedbané zuby. 

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Denisa Albaniová | Zdroj ČTK

Štítky krimi, policie, pátrání, mrtvola, muž, Orlické hory, Rychnovko, Martin Rybín, násilník, totožnost, Deštné, Hradec Králové, Deník.cz, okres Rychnov nad Kněžnou, Semechnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při pátrání po násilníkovi policie v Orlických horách našla mrtvého muže  |  Rychnovsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.