Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Krajská policie rozbila varnu drog. Dva muži v ní vařili od poloviny roku 2019

Policie Královéhradeckého kraje zatkla dva muže ve věku čtyřiatřicet a sedmatřicet let. V oboru drog a návykových látek nejde o žádné nováčky. Policie zjistila, že s vařením a prodejem začali už v roce 2019. Při domovních prohlídkách policie odhalila varnu.

Oba muži budou obviněni z nákupu, výroby a poskytnutí drog za účelem svého vlastního zisku. Svůj podnik se sídlem na Rychnovsku postupně rozšiřovali po celém Královéhradeckém kraji. Během domovních prohlídek policie našla i vybavenou varnu a chemikálie na výrobu drog. 

V prokázání viny hrozí mladšímu z mužů až deset let za mřížemi. Starší pak může být potrestán až pěti lety ve vězení,“ řekla mluvčí Lucie Konečná. Oba muži se zaměřovali především na pervitin.  

Následným vyšetřováním policie zjistila, že se v oboru pohybují už od dubna roku 2019. Za tu dobu si našli převážně stálou klientelu dvaceti zákazníků. Těm drogu předali nebo prodali minimálně v 226 případech. Své účetnictví uzavřeli se ziskem nejméně 100 tisíc korun. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky drogy, varna, pervitin, policie, Rychnovsko, krimi, prohlídka, zatkla, PČR, foto, droga, Královéhradecký kraj, Lucie Konečná, okres Rychnov nad Kněžnou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Krajská policie rozbila varnu drog. Dva muži v ní vařili od poloviny roku 2019  |  Rychnovsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.