Počasí dnes30 °C, zítra22 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Sprejeři se vyřádili v Náchodě i Jaroměři, hrozí jim roční vězení

Sprejerství je trestný čin, připomíná policie, která řeší nové případy posprejovaných objektů v Jaroměři a Náchodě. Samozvaným umělcům hrozí až roční vězení.

Náchodští policisté hledají sprejera, který v ulici Za Sodovkárnou posprejoval černou a stříbrnou barvou čtyři garáže. Výše škody zatím nebyla určena. Další případy jsou hlášeny z Jaroměře. V ulici Jezbinská poničil zatím neznámý pachatel v jednom z objeků několik dveří a zárubní a posprejoval zdi. Způsobená škoda se v tomto případě pohybuje kolem třiceti tisíc korun.

"Sprejerství je vždy trestný čin, a to bez ohledu na výši způsobené škody. Pachatelům za takové jednání hrozí až jednoletý pobyt ve vězení," připomněla na policejním webu policejní mluvčí Karolína Macháčková.

Policisté v této souvislosti žádají, pokud by občané mohli poskytnout jakoukoli informaci vedoucí k dopadení těchto pachatelů, aby se obrátili na bezplatnou telefonní linku 158.

Ohodnoť článek

Foto Pixabay.com/vojta_kucer

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sprejeři se vyřádili v Náchodě i Jaroměři, hrozí jim roční vězení  |  Náchodsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.