Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Letní koulovačka na náchodském koupališti přilákala přes 200 lidí

Na hromadě sněhu se dnes odpoledne mohli vyřádit návštěvníci Jiráskova koupaliště v Náchodě. Letní koulovačku připravilo koupaliště ve spolupráci s náchodským zimním stadionem, odkud sníh pocházel. Tradiční akce se letos zúčastnily desítky lidí, řekl správce zimního stadionu Michal Kubeček.

„Navezli jsme na koupaliště asi jeden metr krychlový sněhu. Sníh jsme rolbou seškrábli z ledové plochy, lopatama naházeli na vlek a odvezli na Jiráskovo koupaliště,“ řekl.

Akce začala kolem 13:30, v Náchodě se konala poosmé. „Zájem je velký, zúčastnilo se minimálně 250 lidí. Než to roztaje, vydrží to tam čtyři až pět hodin. Hromada sněhu se postupně spojí a vznikne z toho led,“ řekl Kubeček.

Náchodské koupaliště je v případě příznivého počasí v provozu denně od 9:00 do 19:00. Koupaliště, které bylo po rekonstrukci otevřené v roce 2007, nabízí dětský bazén, brouzdaliště a zázemí pro sporty, například plážový volejbal.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky sníh, koulovačka, Náchod, léto, koupaliště

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Letní koulovačka na náchodském koupališti přilákala přes 200 lidí  |  Náchodsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.