Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO: Z dodávky odlétl kus ledu a skončil v protijedoucím autě. Policie hledá řidiče

O tom, jak velké nebezpečí představuje neočištěné vozidlo od sněhu a ledu, se mohli v úterý 15. ledna dopoledne přesvědčit řidiči na obchvatu Jičína. Jednapadesátiletý šofér jel se svojí Octavií od Mladé Boleslavi na Úlibice, do cíle však nedojel. Z dodávky jedoucí v prostisměru odlétl kus ledu a skončil až v osobáku. Incident se obešel bez zranění.

„Led ze střechy spadl přímo na čelní sklo osobního vozu a skončil mimo jiné až u zadního skla u úložného prostoru. Nezjištěný řidič dodávky dále pokračoval ve směru na Mladou Boleslav případně na Kopidlno,“ uvedl mluvčí policie Aleš Brendl.

Ke zranění řidiče osobního automobilu, který měl negativní dechovou zkoušku na alkohol, nedošlo. Celková škoda je předběžně vyčíslena na 70 tisíc korun.

„V souvislosti s probíhajícím šetřením výše uvedeného případu a na základě zjištěných informací se policisté obrací na veřejnost či případné svědky celé události o pomoc při ustanovení dodávkového vozidla Peugeot. Rovněž tímto vyzýváme jeho řidiče, aby kontaktoval dopravní policisty,“ dodal Brendl.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Policie ČR, nehoda, led, dodávka, Mladá Boleslav, Jičín, Škoda Octavia, Úlibice, Peugeot, Kopidlno

VIDEO: Z dodávky odlétl kus ledu a skončil v protijedoucím autě. Policie hledá řidiče  |  Jičínsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.