Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Tři promile v dechu a v autě malé dítě. Policie řeší nehodu na Jičínsku

Policie vyšetřuje nehodu, ke které došlo v sobotu v Nové Pace. Dvaačtyřicetiletý řidič tu narazil do plotu rodinného domu. Policisté mu následně naměřili 2,7 promile alkoholu v dechu. Muž přitom v autě vezl malé dítě.

Nehoda auta značky Nissan se stala v sobotu krátce po poledni v Nové Pace na Jičínsku. „Dvaačtyřicetiletý řidič nejdříve při odbočování vpravo nerespektoval dopravní značení, a to přikázaný směr jízdy vlevo, následně se zřejmě nevěnoval řízení a narazil do oplocení rodinného domu, který tímto poškodil,“ popsala policejní mluvčí Eliška Majerová.

Policisté poté u řidiče provedli dechovou zkoušku, její výsledek muže zákona dost překvapil. „Přístroj jednak policistům ukázal hodnotu 2,68 promile, a navíc na zadním sedadle sedělo v autosedačce malé dítě. Při této dopravní nehodě nebyl naštěstí nikdo zraněn,“ dodává mluvčí.

Muž teď čelí obvinění za ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu hrozí až tři roky ve vězení. Okolnosti případu policisté dále prověřují.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky policie, nehoda, alkohol, dítě, auto, Nová Paka, okres Jičín, Nissan, havárie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tři promile v dechu a v autě malé dítě. Policie řeší nehodu na Jičínsku  |  Jičínsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.