Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Fabia v Hradci vjela přímo před autobus, policie hledá svědky

Hradečtí dopravní policisté hledají svědky nedělního incidentu na Gočárově třídě. Řidič bílé Fabie tu nedal přednost a vjel na hlavní přímo před autobus MHD. Ten musel prudce zabrzdit, kvůli čemuž byla zraněna jedna osoba v autobusu.

K incidentu došlo v neděli po 14. hodině odpoledne na křižovatce Gočárovy třídy s ulicemi Jeronýmova a Karla Hynka Máchy. „Podle prvotního zjištění seděl za volantem vozidla značky Škoda Fabia (typ Junior) bílé barvy mladý řidič, který odbočoval z ulice Jeronýmova vlevo na Gočárovu třídu. Řidič pravděpodobně dostatečně nerespektoval dopravní značení, vjel na hlavní komunikaci přímo před autobus městské hromadné dopravy jedoucí po Gočárově třídě,“ popsala policejní mluvčí Eliška Majerová.

Řidič autobusu proto musel prudce zabrzdit, aby nedošlo ke střetu. „V autobuse jelo tou dobou několik osob, z nichž jedna upadla a musela být předána do péče lékařů,“ dodává Majerová.

Policisté nyní žádají řidiče bílé Fabie i ostatní svědky, kteří by mohli poskytnout záznamy z palubních kamer nebo jakékoliv další informace, aby zavolali buď na linku 158, nebo přímo na Dopravní inspektorát Hradce králové na telefon 974 526 250.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky autobus, MHD, nehoda, Hradec Králové, policie, svědci, Škoda Fabia, Karel Hynek Mácha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fabia v Hradci vjela přímo před autobus, policie hledá svědky  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.