Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

FOTO: Po dnešní ranní nehodě zůstal v kabině kamionu zaklíněný řidič. Vyprostit ho museli hasiči

K dopravní nehodě dvou kamionů došlo dnes ráno na Rašínově třídě v Hradci Králové. Jeden z řidičů pravděpodobně nedobrzdil a narazil do nákladního auta před sebou. Náraz byl natolik silný, že ho museli hasiči vyprostit pomocí hydraulických nůžek.

„Nejprve museli přizvednout střechu kabiny, odtáhli přimáčknutou palubní desku a následně předali vyproštěného zraněného řidiče do péče zdravotnické záchranné služby,“ popisuje zásah mluvčí hasičů Martina Götzová. Na místě zasahovali všechny záchranné složky.

Během nehody vyteklo z auta zhruba 100 litrů oleje. Tu musela jednotka posypat sorpčním materiálem, následně pomohla s úklidem silnice. Nehoda se stala krátce po šesté hodině ranní, její následky se podařilo odstranit kolem desáté dopoledne.

„Policisté na místě provedli dechovou zkoušku, která vyšla u obou řidičů negativní,“ řekla mluvčí policie Lucie Konečná. Celková škoda je odhadnuta na 1,4 milionu korun. Podle prvního vyšetřování bylo příčinou nehody nedodržení bezpečnostní vzdálenosti mezi auty.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR, HZS Královéhradeckého kraje

Štítky nehoda, srážka, doprava, kamion, Hradec Králové, Rašínova, třída, hasiči, policie, záchrana, vyproštění, FOTO, havárie, Lucie Konečná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Po dnešní ranní nehodě zůstal v kabině kamionu zaklíněný řidič. Vyprostit ho museli hasiči  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.