Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Na novoroční ohňostroj se v Hradci Králové přišly podívat tisíce lidí

Tradiční novoroční ohňostroj v Hradci Králové nechyběl ani letos. Osmiminutová show, která stála 135 tisíc korun, přilákala na Velké náměstí tisíce lií, ohňostroj sklidil velký potlesk.

Novoroční akce na Velkém náměstí v Hradci Králové začala v 16:00 a v 18:00 hodin vyvrchollila osmiminutovým ohňostrojem.  Akce navíc připomněla 140. výročí narození architekta Josefa Gočára.

Zatímco Praha, nebo Brno od tradičního ohňostroje ustoupily z důvodu ochrany zvířat před hlukem, tak v Královehradeckém kraji se ohňostroje nedočkali v Jičíně, které novoroční ohňostroj nepořádá.

V posledních letech jsou ohňostroje terčem velké kritiky. V mnoha městěch jej už nahradil takzvaný videomapping, tedy promítání obrazu. Něco podobného již Hradečtí zažili v roce 2016 během rekonstrukce Bílé Věže. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Magistrát města Hradec Králové

Štítky Novoroční ohňostroj, 2020, Hradec Králové, ohňostroj, Josef Gočár, Praha, Brno, Královéhradecký kraj, Jičín, Velké náměstí, Torres Blancas

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na novoroční ohňostroj se v Hradci Králové přišly podívat tisíce lidí  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.