Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Do hradeckého aquacentra je na dvanáct dní zákaz vstupu

Kdo by si plánoval cestu do hradeckého aquacentra v Městských lázních v Hradci Králové, půjde tam zbytečně. Není otevřeno. Areál čeká několikadenní údržba a znovu se otevře ke konci září.

Od pondělí 11. září bude v aquacentru v Městských lázních zahájena pravidelná provozně-technická odstávka. Během ní budou provedeny údržbové práce, které nelze provádět za běžného provozu. Aquacentrum se pro návštěvníky znovu otevře v sobotu 23. září.

Správa nemovitostí Hradec Králové, která je provozovatelem areálu, provede výměnu dvou vzduchotechnických jednotek, servis vlnobití a tobogánu, kontrolu čerpadel, seřízení a výměnu zářičů v UV lampách a rekonstrukci nákladního výtahu. Do venkovního atria pak přibydou nová lehátka či lenové zábradlí přes bazén. Jako každý rok se uskuteční také výmalba celého areálu a čištění prosklených stěn.

Přilehlé prostory a služby jako jsou kadeřnictví, kosmetika nebo masáže budou v době odstávky aquacentra otevřeny. V provozu také zůstává padesátimetrový krytý bazén a Slunná loučka. Stále je také otevřeno letní koupaliště Flošna.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hanka Poskočilová

Štítky Hradec Králové, aquacentrum, SNHK, údržba, ČR, bazén

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do hradeckého aquacentra je na dvanáct dní zákaz vstupu  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.