Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jiráskovy sady mají nové veřejné WC

Jiráskovy sady v Hradci Králové mají nové veřejné toalety, což ocení nejenom rodiče s dětmi, kteří sem v letních měsících chodí na hřiště ve stínu stromů, ale i svatebčané a další návštěvníci. Na chybějící WC v této lokalitě upozornili místní.

„Pro návštěvníky Jiráskových sadů a kostelíka svatého Mikuláše není dostupné WC! Nedostupnost WC se podepisuje na stavu okolí - spousta povalujících se papírků a jiných nečistot. Výrazně to kazí jinak velmi pěkný dojem z pečlivě upravovaného rekreačního území ve středu města,“ zní podnět z podzimu loňského roku.

To už ovšem neplatí, v parku vedle Střední školy vizuální tvorby jsou nově dostupné toalety s peněžním zámkem za poplatek pět korun. Toalety jsou přístupné stejně jako park, v letní sezoně do 21 hodin, v zimním období do 19 hodin.  

Technické služby Hradce Králové ve městě provozují celkem sedmero veřejných WC – v ulici Rokitanského, na Smetanově nábřeží, v podchodu Karla IV., v ulici Jeronýmova, v Gayerových kasárnách, v Šimkových sadech a nově také ve zmíněných Jiráskových sadech.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto | Zdroj Město Hradec Králové

Štítky veřejné wc, toalety, nepořádek, Jiráskovy sady, Hradec Králové, sad, Střední škola vizuální tvorby, Karel IV. Lucemburský, toaleta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jiráskovy sady mají nové veřejné WC  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.