Počasí dnes12 °C, zítra13 °C
Středa 2. října 2024  |  Svátek má Olívie / Oliver
Bez reklam

Řidič v Hradci nadýchal tři promile, hrozí mu rok vězení

Policisté v Hradci Králové o víkendu řešili dva případy silně opilých řidičů. První z nich narazil v Březhradu do dopravní značky, policisté mu pak naměřili dvě promile. Druhého řidiče pod vlivem alkoholu hlídka zastavila v Pouchově, muž nadýchal téměř tři promile.

V sobotu ve tři hodiny ráno bourala v Březhradu na Hradubické Škoda Fabia. „Pětadvacetiletý řidič najel na dělící travnatý pás, kde narazil do dopravní značky a poté narazil do svodidel a zůstal stát na hraně betonové zdi, která vede kolem parovodu,“ popsala dopravní nehodu policejní mluvčí Iva Kormošová. Řidič skončil s lehkým zraněním v nemocnici. Ještě předtím mu ale policisté naměřili téměř dvě promile alkoholu v dechu.

Pětadvacetiletý řidič také na místě přišel o řidičský průkaz a za nehodu pro vlivem alkoholu mu hrozí vězení od šesti měsíců do tří let.

Dalšího opilého řidiče zastavili policisté při běžné kontrole o osm hodin později v Pouchově. Dvaačtyřicetiletý muž tu nadýchal téměř tři promile. Díky tomu, že nezpůsobil žádnou dopravní nehodu, mu hrozí „jen“ roční vězení.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky alkohol, policie, auto, Hradec Králové, nehoda, věznice, Březhrad, Pouchov, Škoda Fabia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič v Hradci nadýchal tři promile, hrozí mu rok vězení  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.