Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policie dopadla muže, který s páčidlem vyloupil obchod v Hradci Králové. Bral hlavně telefony

Policie dopadla a obvinila muže, který se vloupal do jedné internetové prodejny v centru Hradce Králové. Šlo o sedmadvacetiletého muže z Prahy. Do prodejny se dostal s páčidlem v ruce a do připraveného batohu nabral 15 chytrých telefonů za 210 tisíc korun.

„Policie zajistila několik stop, které nás dovedli k muži, který byl od konce loňského roku ve vazbě. Kradl totiž i v jiných částech České republiky,“ řekla mluvčí policie Iva Kormošová. Přímo v prodejně muž nechal například páčidlo.  

Ke krádeži v Hradci Králové došlo už v květnu loňského roku. „Kvůli komplikacím vzniklých v souvislosti s covidovou pandemií, mohl vyšetřovatel muže vyslechnout až nyní,“ dodala mluvčí. Podle jejich slov je zloděj za mřížemi, kde si odpykává dvouletý trest za předchozí krádeže.  

Po násilném vniknutí do obchodu muž sebral 15 chytrých telefonů za 210 tisíc korun. Na zařízení, rozbité vitríně a vypáčených dveřích způsobil škodu za 100 tisíc korun. Pokud ho soudce uzná vinným, může mu prodloužit pobyt ve vězení o jeden rok až pět let. 

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky dopadení, zloděj, Hradec Králové, Praha, krádež, mobil, telefon, vazba, vězení, video, policie, páčidlo, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie dopadla muže, který s páčidlem vyloupil obchod v Hradci Králové. Bral hlavně telefony  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.