Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Na horských silnicích v hradeckém kraji byl ráno místy sníh, silný vítr komplikace nepřinesl

V Královéhradeckém kraji v horských oblastech ráno sněžilo, v nižších polohách pršelo. V Orlických horách, na Broumovsku a v Krkonoších byl na některých vedlejších silnicích místy ujetý nebo rozbředlý sníh, dopravu mohl komplikovat také silný nárazový vítr. Místy se mohla tvořit ledovka. ČTK to zjistila z ranního hlášení Ředitelství silnic a dálnic a meteorologů.

Ráno bylo v Královéhradeckém kraji většinou zataženo s deštěm, nad 700 metrů sněžení. Teploty se pohybovaly od minus pěti do plus pěti stupňů Celsia.

Meteorologové v hradeckém kraji na dnešek předpovídají postupně zataženo až oblačno a místy přeháňky, na horách četnější a v polohách nad 900 metrů sněhové. Nejvyšší denní teploty budou mezi plus čtyřmi až plus sedmi stupni Celsia, v 1000 metrech na horách kolem jednoho stupně nad nulou. Vítr má vát čerstvý, na horách s nárazy 70 až 90 kilometrů v hodině. Odpoledne by měl slábnout.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky ČR, silnice, počasí, sjízdnost, Královéhradecký, Královéhradecký kraj, Ředitelství silnic a dálnic, Krkonoše, Orlické hory, Broumovsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na horských silnicích v hradeckém kraji byl ráno místy sníh, silný vítr komplikace nepřinesl  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.