Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Naposledy před reprezentační pauzou. Hradecký tým jede na Kometu do Brna

Hradecký Mountfield čeká reprezentační přestávka, ještě před tím ale vyjede do Brna. Tomu se v posledních týdnech moc nevede, s 53 body je na devátém místě tabulky. Hráči Hradce Králové mají s 71 body slušný náskok. Zápas v rámci 10. kola startuje dnes v 18:00.

Jihomoravané doma prohráli již šestkrát v řadě. I proto se dá očekávat, že Hradec Králové čeká náročný zápas. „V životě jsem v základní části nehrál zápas, který by nebyl důležitý. Pro nás i pro Brno to bude stejně těžký zápas. Vzhledem k tomu, že několikrát v řadě doma nebodovali, tak nás nečeká nic lehkého,“ říká hráč Hradce Králové Petr Koukal.

Z posledních deseti zápasů vyhrálo Brno jen dva, s Pardubicemi a Českými Budějovicemi. V posledním utkání Moravané padli na domácím ledě s Vítkovicemi 0:4. „Půjdeme tam s tím, že tam necháme všechno, navíc nás čeká pauza, takže si pak budeme moci odpočinout. Ale půjdeme se o to porvat,“ dodává Koukal.

Dnešní zápas nevysílá žádný ze sportovních kanálů. Permanentkáři ho mohou zdarma sledovat na portálu HokejkaTV.cz. Online informace bude poskytovat na svém webu i samotný klub.

Hradec Králové je aktuálně na šestém místě tabulky se 71 body. Nad ním je Plzeň s pětibodovým náskokem, pod ním pak Pardubice s 65 body. Letos poprvé do extraligové play off postupují pouze čtyři nejlepší týmy. Na čtvrtou pozici tabulky chybí Mountfieldu pět bodů.

Ohodnoť článek

Foto FB: Mountfield HK | Photo Soucek

Štítky Mountfield HK, hokej, Kometa, Brno, přestávka, reprezentační, zápas, utkání, statistika, extraliga, Hradec Králové, Mountfield, Pardubice, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Naposledy před reprezentační pauzou. Hradecký tým jede na Kometu do Brna  |  Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.