Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Hradecký Mountfield odložil prodej permanentek. Čeká na jednání sněmovny ohledně snížení DPH

Permanentky na sezónu 2020/21 měl hokejový klub v Hradci Králové začít prodávat už v úterý 26. května. To se však prozatím odkládá. Klub chce počkat na jednání vlády ohledně snížení DPH na sportovní a kulturní akce. To může trvat i několik týdnů.

„Důvodem je fakt, že vláda České republiky právě schválila snížení sazby DPH u vstupenek na sportovní i kulturní akce z 15 % na 10 %,“ píše klub na svém webu. Ministerstvo financí tak navrhuje projednat změny ve sněmovně.

„Vzhledem k těmto okolnostem se vedení klubu rozhodlo vyčkat na vývoj situace až do jejího vyřešení,“ dodává hokejový klub v Hradci Králové. Kdy tak půjdou permanentky do prodeje se zatím neví, může to trvat několik dnů až týdnů. Až bude termín znám, zveřejní ho klub na svých webových stránkách.

Internetová aukce dresů končí v neděli

Do finále se blíží akce dresů, ve kterých hokejisté hráli poslední sezónu. V internetové aukci je oproti loňsku bílá sada, v té vyjížděli Lvi před vlastní publikum. Celkem jich je v aukci třicet, ke každému z nich navíc certifikát pravosti.

„Vyvolávací cena všech dresů je 1800 Kč, minimální příhoz pak 50 Kč. Aukce končí v neděli 31. května ve 20:00, avšak prodej jednotlivých kusů se může protáhnout,“ píše klub.

Po ukončení aukce bude všem poslán mail s informacemi kdy a jak si mají dres vyzvednou. Možnosti jsou dvě. Buď osobně v ČPP Aréně v Hradci Králové nebo poštou.

Ohodnoť článek

Foto Mountfield HK

Štítky Hradec Králové, hokej, Mountfield, permanentka, sněmovna, jednání, DPH, prodej, termín, sport, Mountfield Hradec Králové, Poslanecká sněmovna ČR, dražba, Ministerstvo financí České republiky, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradecký Mountfield odložil prodej permanentek. Čeká na jednání sněmovny ohledně snížení DPH  |  Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.