Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Hradecký Mountfield draží extraligové dresy. Do aukce jde loňská bílá sada

Stejně jako minulý rok se i letos rozhodl Mountfield vydražit své dresy. Do internetové aukce jde oproti loňsku bílá sada. V té vyjížděli hokejisté před vlastní publikum. Samotná dražba končí závěrem května. Každý ze třiceti trikotů bude opatřen certifikátem pravosti, píše klub na svém webu.

Podpořit svůj klub srze akci může každý z fanoušků, má však jasná pravidla. „Vyvolávací cena všech dresů je 1800 Kč, minimální příhoz pak 50 Kč. Aukce končí v neděli 31. května ve 20:00, avšak prodej jednotlivých kusů se může protáhnout,“ píše klub na svém webu.

Platí totiž, že dresy, na které nebylo ve 20:00 během posledních pěti minut přihozeno, v aukci končí a získávají nového majitele, který nabídl nejvyšší částku.

„Po ukončení aukce bude všem vítězným uživatelům zaslán e-mail s podrobnými informacemi ohledně převzetí vydražené položky,“ píše klub.

Minulý rok akce vynesla víc než 105 tisíc korun

Mountfield Hradec Králové podobnou dražbu pořád v roce 2019. Tenkrát šlo do aukce 60 dresů, které hradečtí hokejisté oblékali na Mountfield Cupu, Memoriálu Zbyňka Kusého a v přípravných duelech. Fanoušci pak měli na výběr z bílé i černé barvy.

V letošní akci se zatím podařilo vybrat částku přesahující 30 tisíc korun.

Ohodnoť článek

Autoři

Štítky hokej, dres, aukce, dražba, finance, fanoušci, Hradec Králové, sport, Mountfield, Mountfield Hradec Králové, Zbyněk Kusý

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradecký Mountfield draží extraligové dresy. Do aukce jde loňská bílá sada  |  Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.