Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Zimní stadión čeká velká rekonstrukce

Hokejová aréna v Hradci Králové, kde sídlí extraligový klub Mountfield HK, projde rekonstrukcí. Potvrdil to generální manažer hradeckých hokejistů Aleš Kmoníček.

ČPP aréna prošla velkou rekonstrukcí v roce 2007. Jenže zájem o hokej v Hradci každoročně roste a zázemí už přestává stačit. "Nevyhovyjící je především zázemí.  Letos jsme začali intenzivně jednat s městem ohledně opravdu nutné potřeby rozšíření zázemí zimního stadionu. Děti nám neustále přibývají a my je opravdu nemáme kam dávat. Podmínky pro mladé hráče jsou občas až lehce nedůstojné", řekl Aleš Kmoníček pro klubový web.

V posledních letech prochází hala i její okolí menšími rekonstrukcemi téměř každoročně. Přibyly skyboxy pro sponzory, nebo se zmenšilo parkoviště před arénou. "S městem jsme začali jednat o tom, abychom mohli zahájit postupnou rekonstrukci a přístavbu zimního stadionu, tak abychom ho dále rozšířili a zmodernizovali. Město nám zatím naslouchá a v nejbližší době to vypadá, že bude mít chuť s tím něco udělat,"  dodal Kmoníček.

Koridor pro realizační tým soupeře nebude

Dospělo i samozřejmě na téma vstupu trenérského štábu ke střídačkám. Po loňském napadení trenéra Lubiny, si Hradec způsobil velkou ostudu. Navíc obdržel velkou pokutu. Jenže aréna je nějakým způsobem postavená a nedá se s tím hnout.

"V rámci úpravy zimního stadionu jsme se snažili vyřešit problém ohledně koridoru, kudy chodí trenéři na střídačky. Po loňském incidentu, který nám moc dobré jméno neudělal, jsme se to snažili nějak vyřešit. Všechny možnosti, které nám nabídly specializované stavební firmy, by ale uškodily divákům v kotli zejména na viditelnosti. Zatím jsme tedy k žádným úpravám nepřistoupili a žádné změny jsme neudělali" podotkl Kmoníček na závěr.

Autoři | Foto Mountfield HK

Štítky Hokejový stadión, hokej, Mountfield HK, hala, rekonstrukce, zimní stadion, Mountfield Hradec Králové, Aleš Kmoníček

Zimní stadión čeká velká rekonstrukce  |  Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.