Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Hradecké hokejisty čeká poslední zápas základní části. Fanoušci se mohou vyfotit s pohárem

Hradecké hokejisty dnes čeká závěrečné 60. kolo základní části Tipsport extraligy. Postup z prvního místa si Mountfield HK zajistil už v pátečním zápase proti Litvínovu. Dnešní zápas je však důležitější pro soupeře z Českých Budějovic. Na dálku totiž bojují s Pardubicemi o přímý postup do čtvrtfinále play off. Hradečtí fanoušci se dnes mohou vyfotit s Prezidentským pohárem.

Podle hráčů bude dnešní zápas náročný hlavně po psychické stránce. „Jsou dobří, teď se dostali do čtyřky, určitě to nebude nic jednoduchého, když hrají o umístění ve čtyřce. Myslím, že nás před play off dobře prověří. Bude to důležitý zápas už kvůli psychice. Navíc po Vítkovicích to v úterý musí být lepší. Potřebujeme do toho dobře vstoupit,“ říká hradecký hráč Lukáš Cingel

Ačkoliv už Hradci Králové nehrozí žádné riziko, odevzdat vítězství klub nemá v plánu. Hra na půl plynu není podle Lukáše dobrou taktikou. Do dnešního duelu proto Mountfield nastupuje s ambicemi a velkým očekáváním.  

Klub předpokládá, že na plno se toho zhostí i fanoušci. V posledním domácím utkání ukázali, že to má smysl. „Myslím, že diváci se snažili udělat pořádnou atmosféru i předtím, když nebyla povolena stoprocentní kapacita, ale zápas s plnou halou byl super. Nedá se to popsat… Skvěle to vlastně vyšlo i s tím, že jsme získali pohár, všechno si parádně sedlo. Byl to silný zážitek,“ dodává Cingel. 

Dnešní zápas s Motorem z Českých Budějovic začíná na ledě pod Bílou věží v 17:20. Z klubových statistik vyplývá, že má dlouhodobě Hradec Králové nad Budějovicemi navrch. Hokejisté odehráli 11 vzájemných zápasů. Hradec Králové vyhrál šestkrát, Motor třikrát. Dvakrát utkání skončilo remízou. Konečné skóre 35 ku 23 hovoří pro Mountfield HK. 

Fanoušci se dnes mohou vyfotit s Prezidentským pohárem  

Na zimním stadionu v Hradci Králové bude dnes na fanoušky čekat i Pohár prezidenta ČSLH, se kterým se budou moct vyfotit. Vystavený bude od otevření ČPP Arény hodinu a půl před startem dnešního utkání. Stát bude na spodním ochozu u VIP. „Nepropásněte možnost udělat si vzpomínku na vítězství Hradce v základní části extraligy 2021/22,“ píše klub na svém webu.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Mountfield HK | Zdroj Mountfield HK

Štítky hokej, extraliga, Mountfield HK, Hradec Králové, zápas, tabulka, České Budějovice, Motor, paly off, čtvrtfinále, pohár, foto, fanoušek, hokejista, Mountfield Hradec Králové, Madeta Motor České Budějovice, Extraliga ledního hokeje, HC Verva Litvínov, HC Dy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradecké hokejisty čeká poslední zápas základní části. Fanoušci se mohou vyfotit s pohárem  |  Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.