Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Hokej

Hokejisty extraligového Hradce Králové povede i nadále kouč Tomáš Martinec

Hokejisty extraligového Hradce Králové povede i v příští sezoně jako hlavní trenér Tomáš Martinec. Devětačtyřicetiletý kouč se Východočechy domluvil na smlouvě na další dvě sezony. Klub to oznámil na svém oficiálním webu.

Hokejisté Hradce Králové získali sedmý skalp v řadě, tentokrát porazili Vervu 3:0

Hokejisté Hradce Králové porazili v 46. kole extraligy Litvínov 3:0, posedmé v řadě naplno bodovali a posunuli se na čtvrté místo tabulky. enri Kiviaho vychytal šestou nulu v sezoně.

Hokejový Hradec přivedl dalšího gólmana, do služby se hlásí Machovský

Z Hradce Králové do Pardubic odchází gólman Jan Růžička a Lvi už mají náhradu. Do kádru Mountfieldu se bude snažit zapracovat Matěj Machovský.

Do branky hradeckých Lvů se postaví v příští sezoně Patrik Bartošák

Hokejový brankář Patrik Bartošák posílí v příští sezoně extraligový Hradec Králové. V týmu bude pokračovat finský gólman Henri Kiviaho a obránce Petr Kalina, kteří podepsali nové smlouvy. Mountfield zároveň pro závěr aktuální sezony angažoval...

Sobotka rozhodl o výhře hokejistů Sparty v Hradci v prodloužení

I bez nemocného trenéra Miloslava Hořavy vyhráli hokejisté pražské Sparty v 38. kole extraligy v Hradci Králové 4:3 v prodloužení, zaznamenali třetí vítězství v řadě a potvrdili čtvrté místo v tabulce.

Ostuda, zlobí se Tygři. Hradečtí lámali na střídačce hokejky hráčům Liberce

Úterní utkání Bílých Tygrů v Hradci přineslo parádní hokej, ale také hodně emocí včetně bitky domácího Janka s Dernerem. Poté ale došlo k něčemu, co do sportu nepatří, domácí hráči totiž na střídačce zlomili hned tři hokejky Libereckých. Tygři po...

Hokejisté Hradce Králové porazili Liberec v prodloužení, rozhodl Pilař

Hokejisté Hradce Králové dál potvrzují velmi dobrou formu z přelomu roku, v dohrávce 27. kola extraligy porazili Liberec 5:4 v prodloužení. Po dvou dnech opět třikrát ztratili vedení a zápas rozhodl až v čase 64:16 útočník Radek Pilař.

Hokejisté Hradce Králové poprvé v sezoně zdolali Olomouc, rozhodl Blain

Hokejisté Hradce Králové porazili porazili poprvé v extraligové sezoně Olomouc a zaznamenali osmé vítězství z posledních deseti utkání extraligy. Domácí vedli během utkání 1:0, 3:1 a 4:3, rozhodl ale až Blain sedm sekund před koncem prodloužení.

Hokejové šachy se odehrály mezi Mladou Boleslaví a Hradcem králové

HK a BK Mladá Boleslav se krátce po začátku nového roku domluvily na hráčské výměně, která potrvá do konce této sezony. V nových působištích se pokusí nastartovat Kelly Klíma a Jan Eberle.

Lvi v Lize mistrů končí, odveta se Švýcary nedopadla podle představ

kejisté Hradce Králové prohráli v odvetném utkání čtvrtfinále Ligy mistrů v Zugu 1:2 v prodloužení a v soutěži končí. V 64. minutě rozhodl o vítězství úřadujícího švýcarského šampiona americký útočník Brian O'Neill.

Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.