Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Tenisové kurty v jičínském sportovním areálu se promění v krytou halu se zázemím

Tento týden schválila rada města Jičína vítěze veřejné zakázky, která se týkala zastřešení dvou tenisových kurtů ve sportovním areálu. Nejnižší cenu za vypracování dokumentace nabídla společnost ER PLAN z Havlíčkova Brodu, a to 968 tisíc korun včetně DPH. Dokumentace musí být hotova do konce roku.

O vypracování dokumentace usilovalo 5 uchazečů. Město vybralo firmu, která nabídla při splnění všech podmínek v zadávací dokumentaci nejnižší cenu. Šlo o částku 800 tisíc korun bez DPH.

Dokumentace pro územní rozhodnutí, stavební povolení, ale i další náležitosti má být podle smlouvy hotova do konce letošního roku.  Po nabytí právní moci společného povolení začnou práce na dokumentaci pro provedení stavby, na což bude mít projektant 180 dnů,“ uvedl mluvčí radnice Jan Jireš.

Předpokládaná realizace stavby se vztahuje k rokům 2022 až 2024. Na kolik krytá hala vyjde bude známo až z vypracované projektové dokumentace. „Až bude sestavena, bude nezbytné zajistit rovněž financování akce. O tom rozhoduje Zastupitelstvo města. Hala bude sloužit nejenom tenisu, ale i dalším halovým a síťovým sportům,“ doplnil mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky tenisový kurt, krytá hala, zázemí, Jičín, sport, tenisový dvorec, sportovní areál, Havlíčkův Brod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tenisové kurty v jičínském sportovním areálu se promění v krytou halu se zázemím  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.