Počasí dnes10 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Pro hokejisty hradeckého Mountfieldu letošní extraligová sezóna definitivně skončila

Po dnešním dni, kdy vláda vyhlásila stav nouze, byly s okamžitou platností zrušeny všechny zápasy i tréninky A-týmu Mountfield HK, žákovských a mládežnických týmů. Zimní stadion se tak dnešní 18. hodinou uzavírá.

Právě po vládou vyhlášeném nouzovém stavu na území České republiky a souvisejícím opatřením se rozhodlo, že se ruší zbývající zápasy předkola a Generali Česká pojišťovna play off Tipsport extraligy.

Mistrovský titul tak nebude nikomu udělen. Vítězem základní části, která byla v řádných termínech a v souladu s rozpisem dohrána, se stali liberečtí Bílí Tygři. Jakožto poslední tým základní části, sestoupili Rytíři Kladno. Novým účastníkem Tipsport extraligy bude vítěz základní části Chance ligy HC Motor České Budějovice. Rozhodl o tom výkonný výbor Českého svazu ledního hokeje.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Mountfield HK

Štítky Mountfield HK, extraliga, konec, stav nouze, Mountfield Hradec Králové, Extraliga ledního hokeje, Generali Česká pojišťovna, Bílí Tygři Liberec, Rytíři Kladno, 1. česká hokejová liga, Česko, Madeta Motor České Budějovice, Český svaz ledního hokeje

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pro hokejisty hradeckého Mountfieldu letošní extraligová sezóna definitivně skončila  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.