Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Hradečtí basketbalisté zvládli těsným výsledkem důležitý souboj s Brnem

Národní basketbalová liga pokračovala pro hradecké hráče tento týden dvěma souboji. Zatímco v úterním, s průběžně druhou Opavou, mohli Východočeši jen získat, což se jim nakonec nepovedlo, tak v pátek večer byli v souboji s Brnem v roli favorita. Moravané, kteří se nachází v tabulce na posledním místě, ale především ke konci mocně dotahovali. Hodně důležité vítězství ovšem nakonec udrželi Královští Sokoli!

Basketbalisté zpod Bílé věže se v minulém týdnu konečně opět více odrazili z posledních příček tabulky a reálně začínají bojovat o druhou nadstavbovou skupinu. Dalším důležitým utkáním pro ně tak byl souboj s posledním Brnem, kde už však bylo dopředu jasné, že Moravané budou více než odolávat.

V samotném utkání to potvrdily prakticky všechny čtyři čtvrtiny. První se hostům povedlo dokonce o tři body vyhrát, v té druhé ale už zabrali domácí a do kabin tak šli už při vedení 45:40. Jenomže Brno ve druhé půli ještě více podpořilo útok, třetí část vyhrálo o dva body a náskok Sokolů se čím dál více tenčil.

Poslední minuty zajímavého a napínavého utkání tak byly hodně zajímavé. V jednu chvíli už Hradečtí vedli sice o šest bodů, pak ale bodovou šňůrou zabrali hosté a těsně před koncem snižovali na rozdíl jednoho dvoubodového hodu! Sokoli ale koncovku nakonec s velkým štěstím zvládli a do tabulky si tak připsali hodně cenou třetí letošní výhru, tentokrát v poměru 78:76!

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Luboš Lorinc

Štítky Královští Sokoli, Basketbal, Národní basketbalová liga, Opava, Brno, Morava, Kooperativa Národní basketbalová liga, BK Breda & Weinstein Opava, basketbalista, Torres Blancas

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradečtí basketbalisté zvládli těsným výsledkem důležitý souboj s Brnem  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.