Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Hradečtí hokejbalisté si doma splnili povinnost a trápícímu Mostu nedali žádnou šanci

Hokejbalová extraliga po týdenní odmlce pokračovala tento víkend také pro hradecký celek svým 12. kolem. Ten v dalším duelu přivítal doma Most, který se nachází na samotném chvostu extraligové tabulku a nedaří se mu vůbec dostat do zápasové pohody. Hradečtí Piráti toho využili do poslední tečky a utkání zcela ovládli. V tabulce se tak stále drží na skvělém čtvrtém místě!

Severočeši skutečně nezažívají vůbec dobrou sezonu a pokud pod Bílou věží chtěli uspět, museli především hrát z hodně zabezpečené obrany, což se však vůbec nestalo! Hradečtí totiž předvedli v první periodě neskutečnou ofenzivní smršť! Piráty poslal nejprve do vedení Šimůnek, na kterého do desáté minuty navázal ještě dvěma brankami Březina a jednou přesnou trefou Malý. Pro hosty tak za stavu 4:0 bylo prakticky hned po zápase a domácí si bezpečně kráčeli pro tři body.

Most sice poté razantně pozměnil svoji práci směrem dozadu, ve druhé třetině ale i tak ještě dvakrát inkasoval. Mezi dvoubrankové střelce se totiž zařadil Malý a na konečných 6:0 upravoval Krejčík. Zatímco Piráti si tak úžívají i nadále své podzimní formy, hosté se čím dál více utápí ve špatných výsledcích. 

HBC Hradec Králové 1988 vs. HBC Most 6:0 (4:0, 2:0, 0:0)
Branky a nahrávky:
2. Šimůnek, 8. Březina (Lux), 9. Malý (Škoda, P. Novák), 10. Březina (Šimek), 24. Malý, 29. Krejčík (P. Novák) 

Autoři | Foto hokejbal-hk.cz

Štítky HBC Hradec Králové 1988, HBC Most, hokejbal, hokejbalová extraliga, Most, Česká pirátská strana, Bílá věž (Hradec Králové)

Hradečtí hokejbalisté si doma splnili povinnost a trápícímu Mostu nedali žádnou šanci  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.