Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Hradečtí hokejbalisté si v domácím prostředí připsali další výhru

Nová sezona hokejbalové extraligy nabírá na obrátkách. A celek zpod Bílé věže může být zatím nadmíru spokojen, jelikož v sobotu na domácím hřišti opět zvítězil, a to tentokrát proti pražskému celku KOVA. Piráti si tři body vybojovali po jasném výsledku 5:0 a s osmi body jsou momentálně v hodně vyrovnané tabulce pátí.

Východočeši přitom neměli nějak raketový vstup do zápasu. Až minutu před první sirénou o sobě opět dala vědět letní posila Malý, který poslal domácí do vedení. A hubeným vítězstvím třetiny skončila i prostředí část, v té se prosadil pouze hradecký Svoboda a Hradec tak i díky němu vedl už klidnějším výsledkem 2:0.

Pro diváky nejatraktivnějším byla třetí perioda, respektive její druhá polovina. V krátkém časovém sledu se totiž během dvou minut prosadil Černý a na konečných 5:0 uzavíral Fiedler. 

"Do zápasu jsme skvěle vstoupili už od rozcvičky, kdy nás skvěle připravil náš kondiční trenér," usmíval se bezprostředně po zápase hradecký střelec Daniel Černý a následně pokračoval: "Do samotného utkání jsme pak vstoupili aktivně, KOVO jsme do ničeho moc nepouštěli a naštěstí postupně přidali i nějaké branky. Jsem rád, že se nám podařilo zvítězit po skvělém týmovém výkonu, který jsme předvedli jak směrem dopředu, tak také dozadu. Stejně tak jsme totiž všichni rádi, že náš brankář Petr Brykner vychytal čisté konto." 

 

HBC Hradec Králové 1988 vs. TJ KOVO Praha 5:0 (1:0, 1:0, 3:0)

Branky a nahrávky: 14. Malý (Doležal), 23. Svoboda (Fanderlík, Lux), 36. Černý (Mitra, Hrubý), 38. Černý, 42. Fiedler (Šimek)

Autoři | Foto hokejbal-ddm-usti.cz

Štítky hokejbal, Hradec Králové, Piráti, KOVO Praha, Extraliga, Daniel Černý, Torres Blancas, Praha

Hradečtí hokejbalisté si v domácím prostředí připsali další výhru  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.