Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Porážku od Varnsdorfu chtějí Votroci odčinit ve Vlašimi

K dalšímu zápasu, tentokrát 21. kola druhé nejvyšší fotbalové soutěže, se třetí Hradec Králové vydává ven. Na jejich nájezd se připravuje tým se středních Čech, desátá Vlašim.

Situace v tabulce je před očekávaným zápasem pro Hradec vcelku příznivá. Votroci s Varnsdorfem, který je v předešlém kole na domácí půdě porazil, mají stejný počet bodů. Východočeši ovšem vedou díky lepšímu skóre a do karet jim hraje i páteční prohra varnsdorfských na hřišti druhé Jihlavy.

V neděli nastoupí mužstvo trenéra Frťaly k venkovnímu zápasu proti Vlašimi. Té se v jarní části zatím příliš nedaří. Drží se na dvacátém třetím místě a ze čtyř jarních zápasů dokázala vybojovat pouze dva body, v zápasech proti Pardubicím a Ústí nad Labem.

Hradec Králové je soupeř, který hrál první ligu a letos se tam chtějí vrátit. Takže po fyzické stránce to bude velmi náročné utkání. Možná jedno z nejtěžších. A zároveň velká kvalita na míči ze strany Hradce. Pokud ale budeme hrát rychle nahoru, a naopak dozadu budeme poctivě bránit, tak věřím, že máme šanci na dobrý výsledek,” zhodnotil hradecké borce a věří trenér soupeřů z Vlašimi Novotný.

Menší komplikace může týmů z pod „lízátek” přivodit čerstvé zranění stálice obrany Votroků Jiřího Kateřiňáka, jehož start je nepravděpodobný. 

Jak se Votroci budou „prát” o další důležité body můžete sledovat v neděli od 10:15 na ČT Sport. 

Autoři | Foto Tomáš Vodička

Štítky fotbal, Hradec, Vlašim, sport, zápas, Varnsdorf, Hradec Králové, Středočeský kraj, Jihlava, Pardubice, Ústí nad Labem

Porážku od Varnsdorfu chtějí Votroci odčinit ve Vlašimi  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.