Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Krušnohorská 30 přesunuta na vhodnější březnový termín

PR článek

Také třetí závod seriálu ČEZ SkiTour se nevyhnul změně původního termínu. Nově se závod v okolí Cínovce plánovaný na 21. a 22. ledna pojede o víkendu 4. - 5. března. O sníh by nouze být neměla. Podle místních pořadatelů totiž byla za poslední roky v tomto termínu okolo Cínovce dostatečná sněhová pokrývka. Jasně o tom hovoří kniha jízd krušnohorských rolbařů. Je tak třeba věřit, že Krušnohorská 30 závodníky v roce 2023 nemine!

Jelikož to bohužel není poprvé, co organizátoři mění termín závodu, běžci už vědí jak nakládat se zakoupeným startovným. Pokud se rozhodnete SkiTour nekontaktovat, bude vám automaticky startovné převedeno na nový březnový termín závodu. Pořadatelé vám však také nabízí možnost požádat o přesunutí startovného na jiný závod SkiTour v letošní nebo příští sezoně. Poslední možnou variantou je žádost o vrácení peněz v plné výši.

Pokud se pro jeden z uvedených kroků rozhodnete, neváhejte se týmu SkiTour ozvat na e-mail info@ski-tour.cz. Čas kontaktovat je v této věci máte do 31. ledna 2023. Jak pořadatelé již informovali dříve, stejný postup bude platit v případě sněhových komplikací pro všechny závody v letošní sezoně.

Přestože přípravy Krušnohorské 30 stály organizátory hodně prostředků a energie, nabízí ti již zmíněnou možnost vrácení startovného v plné výši. Moc by však ocenili, pokud byste se rozhodl/a startovné přesunout na nový březnový termín nebo jiný závod SkiTour v letošní nebo příští sezoně. Nepřijdou tak o prostředky potřebné k přípravě závodů a až napadne,  budou vám moct znovu nabídnout závody plné zábavy a zážitků v zázemí i na trase.

Tým SkiTour si moc váží dosavadních reakcí na změny týkající se Horních Míseček a Zadovské 30, u kterých drtivá většina závodníků o vrácení peněz v plné výši nepožádala. V souvislosti se změnou termínu Krušnohorské 30 dojde zároveň k úpravě bodovacího systému celého seriálu, protože se ve stejném termínu koná také partnerský závod Bieg Piastów. O jeho nové podobě vás bude tým brzy informovat.

Ohodnoť článek

Štítky ČEZ, Krušnohorská 30, běh na lyžích

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Krušnohorská 30 přesunuta na vhodnější březnový termín  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.