Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Kvůli počasí se Bedřichovský Night Light Marathon uskuteční v polovině února

PR článek

Nevyzpytatelné počasí si vybralo svou první daň. Úvodní závod letošního ročníku ČEZ SkiTour 2022 se i přes pečlivé přípravy nově uskuteční v termínu 18. a 19. února letošního roku. Do stopy se závodníci měli původně vydat již tento pátek a sobotu, ale vysoké teploty a nedostatek sněhové pokrývky to nedovolí.

Dobrou zprávou ale je, že online registrace na Bedřichovský Night Light Marathon jsou prodlouženy až do středy 16. února! Závodníci se mohou registrovat přímo ZDE. Již přihlášeným účastníkům bude startovné automaticky převedeno na nový termín. Pokud se v něm nebudou moci akce zúčastnit, startovné jim bude vráceno.

Pro připomenutí:

  • Trasy závodu jsou zveřejněny ZDE.
  • V zázemí budou připraveny šatny od hlavního partnera Volkswagen Užitkové vozy nebo mazací servis SWIX.

Abyste byli stále v obraze, sledujte naše komunikační kanály.

Po zásahu matky přírody se drobně pozměnil kalendář závodů:
Sezóna začne 15. – 16. 1. 2022 Zadovskou 30, pokračuje Krušnohorskou 30 (22. – 23. 1.), Karlovskou 50 (28. – 29. 1.), Orlickým Maratonem (5. - 6. 2.), ČEZ Jizerskou 50 (11. – 13. 2.), Bedřichovským Night Light Marathonem (připomínáme v novém termínu 18. - 19. 2.), JeLyManem (26. -27. 2.) a končí partnerským závodem Bieg Piastow (4. – 6. 3.). Navzdory komplikacím nic nevzdáváme a pracujeme na přípravách ze všech sil tak, aby všichni byli nadšení, až závody vypuknou.

Ohodnoť článek

Štítky Bedřichovský Night Light, maraton, únor, program, počasí, ČEZ SkiTour 2022, ČEZ, Volkswagen, Swix, Jizerská padesátka

Kvůli počasí se Bedřichovský Night Light Marathon uskuteční v polovině února  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.