Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Zloděj se do vašeho auta dostane za pár vteřin. Auto fakt není trezor, ukázalo se znovu v Hradci

Auto vážně není trezor, apelují opětovně policisté. Ti totiž od včerejška řeší vloupání do auta na Benešově třídě v Hradci Králové. Muž nechal v autě věci za necelých 20 tisíc korun, o které přišel. Zloději hrozí až osm let vězení.

Notebook, dva batohy, dva spacáky, vkladní knížka, tři mobilní telefony a další – o věci za víc než 17 tisíc korun přišel majitel auta, které bylo zaparkované na Benešově třídě v Hradci Králové. Zatím neznámý pachatel mu totiž auto vykradl.

Policisté proto opět varují: „v autě nenechávejte žádné věci natož cenné. Nenechávejte však ani prázdné tašky, které mohou nalákat zloděje. Přesto, že nic neukradnou, vám vniknutím do auta mohou způsobit značnou škodu,“ apeluje policejní mluvčí Iva Kormošová.

Policisté upozorňují, že zloděj se do vašeho auta zvládne dostat za pár vteřin a šance na jeho dopadení jsou velmi nízké. Někteří řidiči ještě usnadňují práci zlodějům tím, že nechávají pootevřená střešní okénka nebo okénka dveří. V lepším případě tak přijdete o věci v autě, v horším případě i o auto samotné.

„I pár drobných mincí, které můžete mít uloženy viditelně ve středovém panelu, obyčejné sluneční brýle nebo zapojená nabíječka na mobilní telefon láká nenechavce,“ upozorňuje Lenka Dvořáková, koordinátorka prevence kriminality.

Hodnocení článku je 24 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Kladno Bezpečné

Štítky krádež, auto, trezor, Hradec Králové, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj se do vašeho auta dostane za pár vteřin. Auto fakt není trezor, ukázalo se znovu v Hradci  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.