Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO: Zásahová jednotka zatkla dva cizince. Jezdili do Královéhradeckého kraje krást

Minulý týden se polici podařilo dopadnou dva cizince, kteří jezdili do Královéhradeckého kraje pravidelně vykrádat dodávky s nářadím. Mizelo to, co jim přišlo pod ruku. Vrtačky, aku šroubováky, bourací kladiva a podobně. V případě uznání viny hrozí dvěma cizincům ve věku 39 a 43 let trest až do výše osmi let.

„Ve čtvrtek je kolem páté hodiny ranní zadržela na Trutnovsku zásahová jednotka Krajského ředitelství policie Královéhradeckého kraje,“ popisuje mluvčí policie Magdaléna Vlčková. Oba cizinci jsou tak stíháni za krádeže u kterých vznikla škoda za několik set tisíc korun.

Krást přijížděli do Královéhradeckého kraje nepravidelně a vždy se jednalo o profesionální práci. „Odhalení této trestné činnosti, v níž se vyskytuje i mezinárodní prvek, bylo pro kriminalisty velice obtížné,“ potvrzuje Vlčková.

Všem co nechávají své věci ve vozidlech policie rádi, aby svá auta parkovali pokud možno na bezpečných místech. Ideálně na pozemku, který je sledování kamerovým systémem, v garáži, na oplocených a hlídaných parkovištích nebo v parkovacích domech. Nejlepším řešením je však v autě nenechávat nic cenného.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky zássahová jednotka, krádež, cizinci, policie, trutnovsko, zatýkání, nářadí, Královéhradecký kraj, okres Trutnov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Zásahová jednotka zatkla dva cizince. Jezdili do Královéhradeckého kraje krást  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.