Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Opilý mladík narážel nákupním vozíkem do auta. Jeho důvod vás překvapí!

Ze začátku tohoto týdne krátce před devátou hodinou večerní přijali policisté oznámení o poškození vozidla Peugeot na parkovišti u jednoho z obchodních domů v Trutnově. Mladík zde měl narážet nákupním vozíkem do zaparkovaného automobilu. Samotný hříšník nadýchal přes 1,5 promile alkoholu a ke svému činu měl navíc, podle něho, zřejmě logické vysvětlení.

Policisty zavolala majitelka vozu, která měla přímo vidět muže, jak úmyslně poslal nákupní vozíky na její automobil, který tím poškodil. Policejní hlídka záhy přijela na místo a 23letého výtržníka zajistila. Navzdory ovlivnění alkoholem, když nadýchal téměř 1,6 promile, svou vinu nepopíral. Jako důvod jednání měl uvést, že chtěl, aby ho policisté odvezli na protialkoholní záchytnou stanici do tepla, neboť nemá kam jít. Jeho záměr se mu nakonec vyplnil a muži zákona ho skutečně eskortovali na záchytku.

Policisté nyní případ šetří jako přečin poškození cizí věci, za který muže provinilci v případě uznání viny a odsouzení hrozit až jeden rok ve vězení. Hmotná škoda je předběžně vyčíslena na 10 tisíc korun.

Autoři

Štítky opilý mladík, narážel nákupním vozíkem, rozbité auto, vozík, Peugeot, Trutnov

Opilý mladík narážel nákupním vozíkem do auta. Jeho důvod vás překvapí!  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.