Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VIDEO: Žena rodila, auto zdržovala páteční špička na Hradubické. Do porodnice nakonec jeli za policejními majáky

Hodně hektický byl pro nastávající rodiče pátek 24. května. Manželce neplánovaně začal porod, rozhodli se tak, že vyrazí autem do hradecké porodnice. Jenže pátek odpoledne na Hradubické znamená kolony a zdržení.

Tatínek si ale nakonec poradil. Naštěstí na silnici číslo 37 potkal policejní hlídku. „Když se policisté vraceli zpět na služebnu, zezadu na ně začalo troubit a blikat osobní vozidlo. Policisté zastavili a šli zjistit, co se děje, proč řidič jedoucí za nimi na sebe tímto způsobem upozorňuje,” popsala policejní mluvčí Dita Holečková.


Stačilo pár sekund, policisté vyhodnotili, že bude lepší auto do nemocnice doporovodit, než čekat na sanitku. „Za použití majáků rodící ženu doprovodili nejen k branám nemocnice, ale až ke dveřím příjmu na porodní sál. Pak už vše bylo jak má a zanedlouho se narodil zdravý chlapec,” dodala mluvčí.


Policisté pak přišli celé rodině popřát hodně štěstí. „Oba šťastní rodiče byli rádi, že mohou osobně poděkovat i samotnému policistovi, který s doprovodem do porodnice pomáhal,” uzavřela Holečková.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky hradubická, policie, porodnice, porod, Hradec, Pardubice

VIDEO: Žena rodila, auto zdržovala páteční špička na Hradubické. Do porodnice nakonec jeli za policejními majáky  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.