Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

FOTO: U Všestar havaroval kamion. Silnice 35 byla uzavřená přes pět hodin

, aktualizováno 14. června 2019, 9:33

Na silnici první třídy č. 35 před Hradcem Králové u obce Všestary havaroval dnes před třetí hodinou ranní kamion. Místo bylo přes pět hodin uzavřené.

Kamion jel od Hradce Králové směrem na Hořice, vjel na pravou krajnici, která ho strhla vpravo do silničního příkopu, kde poškodil dopravní značení. „Při snaze vyjet z příkopu zpět na silnici poškodil plot u rodinného domu. Po vyjetí se však převrátil na pravý bok a zůstal ležet napříč na silnici," uvedla mluvčí policie Iva Kormošová.



Při nehodě nedošlo k žádnému zranění. Policisté 42letého řidiče podrobili dechové zkoušce s negativním výsledkem. Škoda na vozidle byla odhadnuta na 200 tisíc korun, na převáženém nákladu 100 tisíc korun a na ostatním 30 tisíc korun. „Řidičův přestupek policisté vyřešili na místě uložením pokuty ve výši 2000 korun," dodala mluvčí.

Silnice byla zcela uzavřena až do 8. hodiny ranní, kdy byl provoz zcela obnoven. Pro osobní vozidla byla daná objízdná trasa pro oba směry přes obec Čistěves. Nákladní doprava musela čekat na zprovoznění komunikace.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky havárie, kamion, Všestary, Hradecko, silnice, Hradec Králové, Hořice

FOTO: U Všestar havaroval kamion. Silnice 35 byla uzavřená přes pět hodin  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.