Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

FOTO: Při nehodě v centru Hradce zemřela žena, na přechodu ji srazilo auto

, aktualizováno 11. června 2019, 13:45

Dnes dopoledne došlo na hradeckém okruhu, konkrétně v ulici Střelecká, k tragické dopravní nehodě, při které vyhasl jeden lidský život. Krátce před desátou přecházela po přechodu šestašedesátiletá žena, když ji srazilo projíždějící auto. Žena na místě zraněním podlehla.

Řidič osobního vozidla značky Citroen Berlingo, který jel od Lipek po ulici Střelecká, srazil na přechodu pro chodce ženu, která na místě na následky zranění zemřela. Pětačtyřicetiletý řidič byl převezen na vyšetření do nemocnice, kde mu byl kvůli vyloučení požití alkoholu nařízen odběr krve. „Dle svědků 66letá žena, která šla od prodejny optiky směrem k OC Aupark, přecházela silnici na zelený světelný signál," upřesnila mluvčí hradecké policie Iva Kormošová.




Křižovatka byla s omezením průjezdná, přesto se v centru města vytvářely dlouhé kolony. Provoz byl zcela obnoven krátce před polednem. „Přesná příčina nehody je předmětem dalšího šetření hradeckých policistů," dodala mluvčí.

Autoři | Foto Adél Novotná

Štítky úmrtí, nehoda, Střelecká, Hradec, smrt, Citroën Berlingo, Lipka

FOTO: Při nehodě v centru Hradce zemřela žena, na přechodu ji srazilo auto  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.