Počasí dnes25 °C, zítra23 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Po neúspěšném vloupání do zahradního domku se schoval v křoví. Tam ho vyčuchal policejní pes

Policie dopadla a zatkla sedmadvacetiletého muže, který se v hradeckých Malšovicích pokusil vkrást do zahradního domu. Při tom ho však vyrušil majitel a vzal proto nohy na ramena. Nakonec ho našel policejní pes schovaného v křoví. Jde o známého recidivistu, který může až na tři roky do vězení.

„Operační důstojník na místo vyslal hlídku obvodního oddělení Hradec Králové 3 a psovoda se služebním psem Kimim, který po chvíli zachytil stopu pachatele,“ popisuje na webu policie mluvčí Iva Kormošová. Najít se ho podařilo zhruba půl hodiny od nahlášení. 

 

Zloděj nakonec skončil v poutech a na policejní služebně. Tam policisté přišli na to, že se jedná o známého recidivistu. Od konce roku už kradl na 11 místech. Šlo především o drogerie nebo prodejny elektroniky. „Policisté mu také prokázali vniknutí do sklepní kóje, odkud odcizil jízdní kolo, oblečení, boty a starožitné mince,“ dodává mluvčí. Celkově způsobil škodu za více než 40 tisíc korun.  

Během vyšetřování policie přišla na to, že má v rejstříku osm záznamů týkající se převážně krádeží. Brány vězení navíc opustil teprve v listopadu loňského roku. Nyní je obviněný z porušování domovní svobody, za což může na tři roky do vězení. 

  

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky vloupání, zahradní domek, pes, policie, věznice, Hradec Králové, YouTube

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po neúspěšném vloupání do zahradního domku se schoval v křoví. Tam ho vyčuchal policejní pes  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.