Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Kradli máslo a sýry v obchodním domě. Muž odešel s pokutou, žena zřejmě skončí ve vězení

Muž a žena kradli ve čtvrtek jídlo v hradeckém obchodním domě. Zatímco muž odešel s pokutou. Jednatřicetiletá pachatelka poputuje do vězení. Již v červenci totiž byla odsouzena za dvě krádeže. Odcizení másla a sýrů odůvodnila tím, že měla hlad.

Ostraha obchodního domu na Pražském Předměstí chytla dva zloděje. Muž a žena se včera odpoledne pokusili přes pokladní zónu pronést nezaplacené zboží. Zatímco muž schovával tři sýry v hodnotě sto dvaceti korun, žena měla v kabelce čtyři másla a pět sýrů dohromady za čtyři sta.

Přivolaní policisté udělili muži pokutu. Jednatřicetiletou ženu však zadrželi a převezli na služebnu, zjistili totiž, že má nastoupit do vězení. Na konci července byla odsouzena za dvě krádeže k půlročnímu nepodmíněnému trestu odnětí svobody. Tento rozsudek nabyl právní moci na konci září.

Žena své jednání odůvodnila tím, že měla hlad. Policisté ji podezírají z krádeže, za což ji nyní hrozí až tříleté vězení. 

Foto pixabay.com

Štítky sýr, věznice, máslo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kradli máslo a sýry v obchodním domě. Muž odešel s pokutou, žena zřejmě skončí ve vězení  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.