Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

VIDEO: Ukradl hodinky za 34 tisíc, teď po něm pátrá policie

Muž oblafnul prodavačku hodinek. V nestřeženém momentu si zřejmě odnesl hodinky za 34 tisíc. Krádež se stala v obchodním domě na Slezkém Předměstí. Policie zatím neví o koho jde, žádá o pomoc veřejnost.

Policie pátrá po muži podezřelém z krádeže. Neznámý pachatel se ji měl dopustit v prodejně hodinek v obchodním domě na Slezkém Předměstí. „Od prodavačky požadoval ukázat několikatery hodinky. Prodavačka jich měla plné ruce a tak muž vzal dvoje hodinky s tím, že je pomůže přenést k pultu. V nestřežené chvíli však jedny hodinky v hodnotě téměř 34 tisíc korun schoval,” popsala policejní mluvčí Iva Kormošová, jak ke krádeži došlo.

Muž, který mluvil lámanou angličtinou, se následně z prodejny vytratil pod záminkou vyměnění eur za koruny. Prodavačka si chybějících hodinek všimla, až když je vracela do vitríny.

„Podezřelý byl ve věku okolo 50 let, menší silnější postavy, snědé pleti. Na sobě měl kostkovanou košili, na hlavě světlý klobouk a na krku silný zlatý řetěz,” popsala muže Kormošová.

Muži hrozí až dva roky za mřížemi. Policie jej podezírá z trestného činu krádeže, který měl spáchat v pondělí 17. září okolo půl dvanácté dopoledne. Strážníkům se však zatím nepodařilo zjistit jeho totožnost. Obrací se proto na občany. Poznáte-li muže na videu, zavolejte na linku 158 nebo se obraťte na jakoukoliv policejní služebnu.

Foto Policie ČR

Štítky Policie ČR, pátrání, zloděj, hodinky, policie, krádež

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Ukradl hodinky za 34 tisíc, teď po něm pátrá policie  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.