Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Nemocnice v Hradci Králové prodloužila otevírací dobu odběrového místa

Fakultní nemocnice Hradec Králové prodloužila otevírací dobu svého odběrového místa. Nově centrum funguje denně od 7:30 do 15:30. V provozu je tak o čtyři hodiny déle než doposud. Odběrové místo je nově umístěno v zadní části areálu nemocnice u centrální spisovny.

Jen za včerejší den (3. srpna) se na odběrném místě v Hradci Králové uskutečnilo 178 odběrů. „Upozorňujeme, že provozní doba centra se může v dalších týdnech měnit dle aktuální epidemiologické situace a potřeby odběrů,“ uvedl ředitel Fakultní nemocnice Hradec Králové Vladimír Palička.

Odběrové místo v Hradci Králové funguje od 18. března. Od začátku května se zde mohou nechat otestovat i samoplátci. Cena za vyšetření včetně odběru činí 1756 korun, před odběrem je nutné částku uhradit na místě platební kartou. Na vyšetření je nutné se objednat.

Ohodnoť článek

Foto FNHK

Štítky COVID-19, koronavirus, Hradec Králové, nemocnice, odběrové, místo, fakultní, test, provozní, doba, areál, centrum, samoplátce, Fakultní nemocnice Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nemocnice v Hradci Králové prodloužila otevírací dobu odběrového místa  |  Koronavirus  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.