Počasí dnes9 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

KOMENTÁŘ: Muži neumí vybrat dárek ženě a naopak?

Je to každý rok stejné. Chlapi neustále vzdychají, že neví, co nám mají koupit k Vánocům. Jakto? Vždyť je to tak jednoduchý! A my ženské si zase lámeme hlavu nad tím, čím jim sakra udělat radost. Proč? Co je na tom složitýho, nechápou zase oni.

Muži jsou z Marsu a ženy z Venuše. Problém bude nejspíš v tom, že oba tábory mají dost diametrální představy o tom, jak by měl vypadat ideální dárek.

Moc se mi líbilo heslo jednoho e-shopu, který za ženy promlouval k mužům: „Chceme to, co nepotřebujeme!“ Já bych řekla, že to docela sedí. Chci parfém, kosmetiku, oblečení, jsem prostě typická holka.

Můj muž už mě zná a připadá mu hrozně vtipné každý rok před Vánocemi přicházet s nápady typu „Ježíšek by ti mohl přinést novou žehličku, když na tu starou pořád tak nadáváš.“ Ježíšek moc dobře ví, že žehlení fakt nepatří mezi moje hlavní koníčky.

Zatím náš největší „předvánoční spor“ se týkal motorku na zadní stěrač mého auta. Muži to přišlo jako geniální nápad na vánoční dárek, mně už tolik ne. „Hrnce, žehlička, pračka, vždyť to nejsou dárky pro mě, ale stejně tak i pro tebe!“ argumentuju vždycky. „Vždyť je to to samý, jako bych Ti dala vercajk s nářadím,“ snažím se mu to vysvětlit a muži se rozzáří oči v nefalšované radosti: „To by se mi moc líbilo!“ říká natěšeně. Hm, aha. Oba zkrátka kupujeme to, o čem si myslíme, že je to to nejlepší. Stejně tak on se nejspíš nuceně pod stromečkem usmívá, když nahmatá „měkký dárek“.

Ale víte co? Stejně to vánoční překvapení miluju!

PS. Muž si článek přečetl a dotčeně mi říká: „Víš, kolik ten motorek stál peněz? Navíc byl přece do TVÉHO auta!“

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay

Štítky komentář, dárek, Vánoce, ženy, muži, Ježíšek, Mars

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KOMENTÁŘ: Muži neumí vybrat dárek ženě a naopak?  |  Blogy a komentáře  |  Drbna  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.