Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Hradecké dny sociální práce začnou již zítra. Letošní ročník je zameřen na trendy a inovace

Mezinárodní vědecká konference - XV. Hradecké dny sociální práce, kterou pořádá Ústav sociální práce Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové, začíná již zítra. Ve dnech 21. a 22. září budou v Hradci přednášet odborníci např. z Kolumbie, Jižní Korei, Taiwanu, Norska, Irska, Velké Británie či Portugalska.

Nové směry, trendy a inovace v sociální práci. To je téma letošních hradeckých dnů sociální práce. Hlavním řečníkem konference bude dr. Malcolm J. Fisk z De Montfort University, Leicester z Velké Británie. Tento britský vědec v úvodu přednese příspěvek s názvem Supporting Health and Wellbeing: New Agendas for Social Work and Social Care (Podpora zdraví a pocity pohody: Nové programy pro sociální práci a sociální péči). 

Kompletní program je k dispozici zde.

Doprovodný program pro veřejnost

Součástí bohatého doprovodného programu bude např. seminář Sdílená pěstounské péče – nová forma pomoci závislým matkám, konaný dne 21. září od 14 do 17 hodin. Účast na semináři je zdarma, přesto je se přihlásit.

Štítky Hradec Králové, konference, UHK, sociální práce, Velká Británie, Norsko, Kolumbie, Portugalsko, Irsko, Tchaj-wan, De Montfort University, Leicester

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradecké dny sociální práce začnou již zítra. Letošní ročník je zameřen na trendy a inovace  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.