Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Do hradeckých ulic dnes vyrážejí MHD s láskyplnými vzkazy

Dnes odstartovala akce Městského dopravního podniku Hradec Králové – Májový vzkazník. Celý květen si lidé budou moci prostřednictvím vozů hromadné dopravy zanechávat vzkazy – zamilované, přátelské nebo třeba děkovné. Vzkazníky aktuálně jezdí v pěti vozech.

Během celého měsíce května budou moci cestující hradeckého MHD na vybraných linkách číst různé druhy vzkazů – vyznávající lásku, omluvné, děkovné nebo ty, které mají za cíl jen tak někoho potěšit. Dopravní podnik navíc Májový vzkazník doplnil citáty o přátelství, lásce a pochopení.

„Josefínko, přinesla jsi do našich životů radost a úsměv. Jsi naším sluníčkem a tvoje neposednost nás nabíjí. Tvoje velké objetí a pusa na tvář je pro nás vždy ten nejkrásnější dárek!“ napsala například tetička Kateřina Josefínce B.

„Většina vzkazů byla o poděkování, i my velmi děkujeme těm z vás, co se zapojili do naší akce a poslali svůj vzkaz prostřednictvím vozu MHD,“ uvedli zástupci DPM HK. Kdo se zapojit nestihl, má stále ještě šanci – stačí váš vzkaz v průběhu května poslat na e-mail reklama@dpmhk.cz.  

Na Májový vzkazník mohou cestující narazit v pěti vozech – v krátkém trolejbusu č. 26, kloubovém trolejbusu č. 72, krátkém autobusu Citelis č. 170, krátkém autobusu Urbanway č. 180 a v kloubovém autobusu Citelis č. 236. O dalším umístění vzkazů bude dopravní podnik informovat na svém Facebooku.

Ohodnoť článek

Foto DPM HK

Štítky Májový vzkazník, vyznání, láska, květen, MHD, Hradec Králové, městská hromadná doprava, dopravní společnost, Irisbus Citelis, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do hradeckých ulic dnes vyrážejí MHD s láskyplnými vzkazy  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.