Počasí dnes9 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Do Klicperova divadla i na hokej v Hradci jedině zdraví. Platí tu opatření

Klicperovo divadlo přijalo, v souvislosti s koronavirem, od dnešního dne opatření. Kdokoli bude mít příznaky respiračního onemocnění nebo se vrátil z rizikových oblastí, by neměl chodit na představení. To samé platí v ČPP aréně i pro fanoušky hokeje.

Představením v Klicperově divadle, by se teď měli vyhýbat lidé, kteří mají kašel, rýmu, nebo další příznaky respiračních onemocnění. Opatření platí i pro ty, kteří se v posledních 14 dnech vrátili z oblasti s vysokým výskytem onemocnění COVID-19.

„Dotyčné diváky prosíme, aby před datem konání představení kontaktovali telefonicky nebo e-mailem předprodej divadla, kde jim budou vstupenky bezplatně vyměněny na jiný termín. Předplatitelům budou vstupenky na náhradní termín poskytnuty i nad rámec dvou bezplatných náhrad,“ uvádí na webových stránkách Klicperova divadla ředitelka Eva Mikulková

V divadle byla také přijata zvýšená hygienická opatření. Dezinfikují se kliky, zábradlí i kohoutky a toalety.

Opatření přijal i Hradecký Mountfield

Klub žádá všechny návštěvníky, aby nechodili na stadion pokud přicestovali v uplynulých dvou týdnech z rizikových oblastí. Hlavně z Itálie. Pokud se zjistí, že někdo opatření nerespektuje, bude klub nucen zásadním způsobem omezit přístup veřejnosti na stadion.

Platí to už pro dnešní utkání 1.předkola play off extraligy, které začíná v ČPP Aréně v 19:00. Lvi vyzvou karlovarskou Energii. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Hradecká Drbna

Štítky Klicperovo divadlo, opatření, koronavirus, Mountfield HK, nemoc, představení, Itálie, hokej

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Klicperova divadla i na hokej v Hradci jedině zdraví.  Platí tu opatření  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.