Počasí dnes24 °C, zítra20 °C
Středa 18. září 2024  |  Svátek má Kryštof
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Virtuální vstupenka do armády. Co vše nabízí web Doarmady.cz?

PR článek

Je to rok, co v září odstartoval web Doarmady.cz pro nábor do ozbrojených sil. Dnes jej za měsíc navštíví 50 tisíc unikátních návštěvníků. „Začínali jsme jako online rekrutační stánek a rozvinuli jsme se v informačně-náborové a trochu zábavní centrum,“ usmívá se plk. gšt. Iva Bednářová, ředitelka odboru doplňování personálu Agentury personalistiky AČR.

Že je nový web Doarmady.cz bránou do virtuálního náborového střediska, které uchazeči umožňuje projít celý rekrutační proces z domova online až po lékařskou prohlídku, se psalo opakovaně. V čem je ale ta nadstavba, která za rok přibyla?
Vývoj byl obrovský a zdaleka není prostor vyjmenovat vše. Dnes nekončíme u nabídky pozic a rekrutace, ale noví vojáci u nás najdou aktuální termíny a pokyny k nástupu na základní přípravu, dozví se, za jakých podmínek a po jaké době mohou být povyšováni. Vznikly speciální stránky s nabídkou benefitů, přinášíme základní informace o všech vojenských útvarech a plno dalšího. Vše jak ve verzi pro vojáky z povolání, tak pro záložníky. Přibyla nabídka civilní práce v armádě i sekce o stipendijním programu pro středoškoláky. Navíc se web stále modernizuje, aby byl přehlednější, zájemce o službu lépe vedl a navigoval.

V čem spočívá zmíněná zábavní role webu?
Od začátku je na webu Doarmady.cz sekce her. Zpočátku byly k dispozici dvě hry, teď už jsou tři. A nejde o žádné samoúčelné střílečky, ale o skutečně realistické hry, na kterých se cvičí a trénují i profesionální vojáci. Zmínit musím i tréninkové plány na zlepšení fyzické kondice a různé sportovní výzvy. A samozřejmě asi 150 reportáží a podcastů o armádě, vytvořených z části Českou televizí, z části nezávislým youtuberem a z části vlastními silami.

Vidíte na webu nějaké rezervy?
Určitě. Máme velké plány. Chceme výrazně posílit sekci Armypedie, konkrétně přehled výzbroje a techniky, která se v naší armádě používá. Další vývoj a rozšíření chystáme u her. A samozřejmě nesmíme zapomínat na náš hlavní úkol, tedy nábor – na spadnutí je spuštění nabídky konkrétních pozic pro vojáky aktivní zálohy a zpřesnění téhož u vojáků z povolání. Průběžně se pořád snažíme reagovat na podněty uživatelů, proto jsme třeba před pár týdny předělali hlavní stránku Doarmady.cz, aby na ní bylo místo pro více důležitých sdělení. Stejný důvod nás vedl i k zavedení anotací na novinky, které se také už pár týdnů zobrazují v navigační liště na hlavní stránce. V plánu toho máme ještě hodně, ale o tom třeba někdy příště.

Ohodnoť článek

Foto Agentura personalistiky Armády ČR

Štítky armáda, turistické centrum, Armáda České republiky, Česká televize

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Po rozvratu v roce 89 soudruzi soukmenovci převlékli kabáty a uniformy,rozdělili Československo, zhasli a rozkradli viz seriál Devadesátky včetně dokumentu, Příběh kmotra-agent Mrázek z Kolínska jako Rakušan, Šmejdi, Sametoví vrazi, Gangster ka, seriál Volha včetně dokumentu, Karel Kryl Demokracie, Za prachy, Píseň neznámého vojína, Věštec Ivan Řekni kde ty prachy jsou, Colorado, Amnestie, Nájem zvedej, ABJ, virtuáky, Zdálky zblízka, Sprcha, Dežo, Pepa Nos Země je kulatá, knihy Polojasno, Ukradená revoluce, Cibulkovy Seznamy agentů StB, ti museli zdrhat ze západu', mužici s pseudonimy, karel marx narozen v Německu živený Engelsem žil v Londýnê, Hitler je jméno matky Hiedler,otec se jmenoval Schickegruber,lenin, trocký,stalin, slánský,karel vaš,v.železný,viz vikipedie, Sedí všude kolem nás, vyplácejí si násobky imaginární průměrné mzdy opravdu pracujících lidí a smějí se pracujícím se svými začerněnými smlouvami. Podepište petici Voda je život, seznamte se s Holešovskou výzvou, přijďte ke všem volbám říct mafii a dost ! Jako na Islandu kde ty šmejdy vyhnali s jejich falešnou stavební krizí" kterou rozvezli po světě 2008, a jsou v desítce nejbohatších států.

Sobota, 14. září 2024, 05:22Odpovědět

Virtuální vstupenka do armády. Co vše nabízí web Doarmady.cz?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.