Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Česká IT firma, která spoléhá na své lidi v regionech

PR článek

Firma Unicorn tvoří software pro české i velké zahraniční klienty a hlavně pro lidi. Je známá tím, že se snaží dělat věci jinak, než je tradičně zvykem. Podporovat spolupracovníky v jejich růstu je pro Unicorn klíčové k tomu, aby mohl neustále růst.

Unicorn tvoří špičkový software, který řídí mnoho komplexních systémů po celé Evropě i ve světě. Ne nadarmo se této společnosti říká největší ryze česká IT firma. Její ambice jsou ale na celosvětové úrovni. Co stojí za tímto úspěchem?

Společnost má více než 2 500 spolupracovníků. Celkem má 25 vývojových center v 6 zemích Evropy. Jenom ve východních Čechách najdeme hned pět – v Hradci Králové jsou dvě, další pak v Chrudimi, Pardubicích a České Třebové. Firma si zakládá na tom, že vozí práci za lidmi a ne naopak.

Společnost klade velký důraz na vzdělávání a spolupracovníkům nabízí řadu školení a kurzů. Organizuje například online programy Hatchery pro začínající "ajťáky". Účastnici zde mohou získat nové znalosti nebo si je prohloubit a následně pracovat na inovativních projektech a produktech pro celý svět.

Další zajímavostí je individuální přístup k lidem. Společnost se zaměřuje na to, aby každý rostl podle svých schopností a preferencí. Pracovníci absolvují kariérní pohovory, kde rozebírají svůj další možný růst a směřování.

Východní Čechy mají pro Unicorn speciální význam, protože právě zde firma založila své vůbec první mimopražské vývojové centrum. Bylo to v roce 2000 v Hradci Králové. Díky úzké spolupráci s místní univerzitou jsou téměř dvě třetiny zdejších spolupracovníků absolventy UHK FIM.

Firma se v regionu zaměřuje na bankovnisvtí, automotive, retail, ale především na energetiku. Vyvíjí například produkt DAMAS pro evropské poskytovatelé elektrických a plynových přenosových soustav. Software jim pomáhá řídit a organizovat obchodování s energiemi. Produkty Certigy zase pomáhají firmám dokládat, že využívají energii z obnovitelných zdrojů.

Pobočka v Hradci Králové.

Co tedy stojí za úspěchem Unicornu? Jsou to především jeho lidé. Právě proto se firma zaměřuje na přátelské a motivující prostředí, kde mají pracovníci šanci neustále se zlepšovat a růst.

Aktuálně nabízené pozice na https://spolu-pracujeme.cz:

  • Tester - automatizované testování
  • IT Analytik 
  • Junior Java/Node.js Developer 
  • Unicorn Java Hatchery - Software Development Program
  • Software tester/Test analytik

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Unicorn, IT, společnost, náborová, pobočka, Hradec Králové, Evropa, Východní Čechy, Pardubice, Chrudim, Česká Třebová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Česká IT firma, která spoléhá na své lidi v regionech  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.