Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Starnet zlepšuje rychlost internetu po celém hradeckém kraji a hledá další techniky

PR článek

Super rychlý internet, široké pokrytí i jedinečná nabídka doprovodných služeb. Český poskytovatel internetového připojení Starnet nabízí zákazníkům super vysokorychlostní internet za bezkonkurenční cenu téměř ve všech regionech republiky. Díky rostoucí klientské základně nyní společnost hledá nové posily do svého týmu, nabízí nadstandardní platové ohodnocení a možnost vzdělání v perspektivním technologickém oboru.

Služby poskytovatele internetového připojení Starnet využívá v současnosti více jak 200 tisíc domácností po celé České republice. Důvod je prostý - u Starnetu každoročně roste pouze rychlost internetu. „Naší filozofií je nabídnout zákazníkům rychlý a stabilní internet v cenové hladině, která se za posledních deset let téměř nezměnila,” říká Lukáš Bezděk z marketingového oddělení firmy.

Rychlý internet za bezkonkurenční cenu

K internetovému připojení poskytuje Starnet zdarma službu TV Starnet s kompletní nabídkou českých televizních programů. Za příplatek 119 korun měsíčně získají zákazníci přístup k TV archivu, díky čemuž si mohou přehrávat veškeré televizní programy až sedm dní zpět.

Klienti Starnetu si tak mohou užívat připojení o rychlosti až 300 Mb/s za pouhých 250 korun měsíčně. „Dlouhodobě investujeme do zkvalitnění sítí. Modernizace sice vyžaduje vstupní náklady, snažíme se však nacházet úspory v jiných oblastech tak, aby se investice nepromítaly do koncových cen pro zákazníka,” vysvětluje Bezděk.

Díky kvalitní technické síti se tak zákazníci Starnetu těší z rychlého a stabilního připojení. „Poskytujeme servis velkým firmám i domácnostem. Internet v Královéhradeckém kraji nepadá ani při silném vytížení, rychlé připojení zase oceňují hráči online her či fanoušci streamovacích služeb,” vzkazuje Bezděk.

Chytrá samoobsluha šetří čas i starosti

Ačkoliv je Starnet poskytovatelem internetového připojení téměř čtvrt milionu domácností napříč celou republikou, stále si zakládá na individuálním přístupu k zákazníkovi. V každém regionu má proto lokální tým servisních techniků a vlastní telefonickou podporu. „V případě potřeby se naši zákazníci nemusí prokousávat automatickými telefonními linkami, obrátit se mohou přímo na místní tým, který je připraven kdykoliv s čímkoliv pomoci,” říká Bezděk.

Každý zákazník má navíc k dispozici samoobslužnou aplikaci Můj Starnet, díky může jednoduše spravovat fakturace či požádat o technickou podporu. „V aplikaci je také přehled případných poruch sítě v oblasti, díky které zákazník okamžitě ví, jestli je problém pouze na jeho přijímači nebo postihl výpadek celý region,” popisuje Bezděk.

Stabilní práce a nadstandardní platové ohodnocení

V souvislosti s rostoucí základnou spokojených klientů a zároveň důrazem na kvalitní technickou podporu nabírá Starnet pravidelně nové posily do svého týmu. „Aktuálně rozšiřujeme naše řady o kolegy a kolegyně na pozicích Technik pro instalace a servis internetu,” přibližuje Bezděk.

Technici budou mít na starosti péči o nové i stávající klienty. „Od nových posil nevyžadujeme ukončené technické vzdělání. Nové posily projdou opravdu podrobným zaškolením, které se rovná úrovni studia na technicky zaměřené škole,” popisuje Bezděk.

Starnet nabízí novým technikům nadstandardní platové ohodnocení a spoustu dalších zaměstnaneckých benefitů. „Již od druhého měsíce si noví technici mohou vydělat až 35 tisíc korun. Po odpracovaném roce se pak odměny měsíčně snadno vyšplhají na 45 tisíc korun,” říká Bezděk.

Pracovníci se navíc mohou těšit na časově flexibilní zaměstnání, služební notebook i telefon a po třech měsících také internetové připojení zdarma. „Jedinými podmínkami je řidičské oprávněné skupiny B, alespoň základní technická zručnost a chuť učit se novým věcem. Zbytek už mohou nové posily nechat na nás,” dodává Bezděk na závěr. 

Podrobné informace o pracovních příležitostech ve společnosti Starnet najdou zájemci na webových stránkách společnosti.

Chci se stát součástí týmu Starnet

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky připojení k internetu, Starnet, internet v Hradci Králové, práce, kariéra, technik, starnet tv, můj starnet, poskytovatel internetu, vysokorychlostní internet, Internet, internetové připojení, Královéhradecký kraj, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Starnet zlepšuje rychlost internetu po celém hradeckém kraji a hledá další techniky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.